Meie lugu

Kes me oleme?

Home Accessories sisustuspood sündis armastusest kodusisustuse vastu. Meie veebipoest leiad nii Euroopa kui ka kodumaiste brändide isikupäraseid ja unikaalseid tooteid. Mõned eksklusiivsed kodumaised brändid on müügil vaid meie veebipoes ja meil on suur au, et saame nende tooteid teile tutvustada.

Meie missiooniks on sind inspireerida ja aidata sul luua kodu, mis näitaks sinu isikupära ja unikaalsust. Usume, et iga kodu peaks olema koht, kus tunned end mugavalt ja õnnelikuna. 

Meie tootevalikust leiad nii kodu- ja, vannitoa aksessuaare kui ka erinevaid dekoratiivesemeid, samuti oleme oma veebipoodi valinud kvaliteetseid köögitarvikuid, et muuta söögitegemine veelgi nauditavamaks. 

Kui vajad nõu või inspiratsiooni oma kodu sisustamise küsimustes, siis meie sõbralik naiskond on alati valmis sind aitama. 

Ootame sind avastama meie veebipoe tootevalikut!

Millised brände leiad veebipoest?

LSA International

 LSA International disainistuudio on alguse saanud Lebkowski perekonnast ning tegutseb 1960. aastast Londonis.  LSA on tuntud oma kvaliteetse käsitöö ja ainulaadse disainiga portselani ja klaasnõude poolest. Tootevalik peegeldab elegantsi ja luksust, pakkudes mitmekülgseid valikuid alates peenetest veinipokaalidest kuni stiilsete šampanjapokaalideni, mis rõõmustavad nii igapäevaelus kui ka pidulikel hetkedel.

HUKKA Design

Hukka Design on tuntud oma ainulaadsete voolukivist saunatoodete poolest. Voolukivi on  tuntud ka tulikivi  ning tegemist  on üle 2. miljardi aasta vanuse vastupidava loodusliku materjaliga. Ettevõte on tegutsenud üle 30 aastat ning nende aastate jooksul on tooted  saanud usaldusväärse koha inimeste kodudes.

Hukka Designi tootevalikust leiad nii saunatarvikuid kui ka heaolutooteid ning köögitarvikuid. Voolukivi on tuntud oma erakordse vastupidavuse ja loodusliku ilu poolest, võimaldades luua unikaalseid ja funktsionaalseid esemeid,.

Philippi

Philippi on Saksamaal asuv disainibränd, mis on tuntud oma stiilsete ja innovaatiliste kodu- ja kingitustoodete poolest.  

Philippi tootevalikust leiab esemeid alates elegantsetest aksessuaaridest ja silmapaistvatest dekoratsioonidest kuni praktiliste köögitarvikuteni ja ärikingitusteni. Philippi tooted on tuntud oma kaasaegse disaini, kvaliteetse viimistluse ning mitmekülgse ja funktsionaalse kasutusvõimaluse poolest, mis muudavad need populaarseks valikuks nii isiklikuks kasutamiseks kodus kui ka kingituste tegemiseks erilistel puhkudel.

Traditsiooniline käsitsi lõigatud kristallist viskikomplekt

Royal Scot Crystal

Royal Scot Crystal on Suurbritannia juhtiv käsitsi lõigatud kristalli tootja ning on tuntud oma suurepärase disaini ja meisterliku käsitöö poolest. Ettevõttel on pikk ajalugu ja seda juhib nüüd kolmas põlvkond. Malcolm Sergent, kes võttis juhtimise üle oma isalt, on ettevõtet juhtinud kolmkümmend aastat. Royal Scot Crystal on saavutanud edu nii klassikaliste kui kaasaegsete kollektsioonidega, mida hinnatakse üle maailma. Nende tooted kaunistavad prestiižseid kodusid ja losse Ühendkuningriigis ja Põhja-Ameerikas. Home Accessories e-poest leiad valiku Royal Scot Crystal kollektsioonidest.

Lisateavet leiate Royal Scot Crystal kodulehelt