Lihtsad nipid, kuidas katta stiilne ja elegantne peolaud

laua katmine

Lihtsad nipid, kuidas katta stiilne ja elegantne peolaud

Sügise saabudes on ideaalne aeg kutsuda sõbrad ja pere külla, et koos aeg maha võtta ja nautida ühiseid hetki kõik koos. Tihti polegi väga palju vaja, et katta imekaunis peolaud, mille taga kõik külalised ennast hästi tunneksid. Stiilse lauakatmise võti peitub detailides ja tasakaalus. Siit leiad mõned lihtsad nipid, kuidas külalisi võõrustades katta kaunis peolaud. 

Laua katmine saab alguse heast plaanist, vaata üle, mis asjad sul kodus olemas on ning mida juurde vajaksid. Ideaalne on kombineerida kodus olemasolevaid asju uute detailidega, nii säästad raha, kuid peolaud näeb välja nagu uus. 

Peolaud võiks olla neutraalsetes toonides koos lihtsate aktsent värvidega, mis koos loovad puhta ja rahuliku üldmulje. Püüa vältida liiga palju erinevaid toone,see võib  muuta laua ülepaisutatuks. Minimalistlik lähenemine hoiab laua korras. 

Kasuta laual tekstiile, mis annavad sellele elegantse väljanägemise. Linased või puuvillased laudlinad, salvrätikud ja linikud loovad visuaalselt meeldiva põhja, mille peale saab ehitada detailidega silmapaistva laua. 

Väikesed detailid muudavad lauakatmise isikupäraseks. Kasuta kohakaarte, et igal külalisel oleks määratud koht, või lisa spetsiaalsed salvrätikuhoidjad, mis toovad lauale luksuslikumat välimust. Just pisikeste detailidega saad iga kord muuta peolaua ilmset värskemaks. 

Kasuta erineva suuruse ja kujuga taldrikuid. Alusta suurtest alustaldrikutest ja aseta nende peale väiksemad taldrikud või kausid. See loob lauale elegantsuse ja luksusliku välimuse. Lisa söögiriistad ja klaasid samuti kihiti, pannes need vastavalt vajadusele kas traditsioonilisel või oma äranägemise järgi lauale. 

Aseta lauale kindlasti värske lillekimp või rohelised oksad. Naturaalsed elemendid toovad värskust ja kergust. Samuti on hea kasutada küünlaid või laternaid, mis toovad ruumi hubasust ja soojust.

Kui oled otsimas lauale uusi aksessuaare või sööginõusid, aitab Home Accessories e-pood leida just need õiged detailid, mis täiendavad sinu lauakatet ja muudavad iga koosviibimise eriliseks. Vaata lähemalt meie e-poest!

Jaga seda postitust

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga